WTBA House
WTBA House

In a cliff over Ecuador, Nada Studio creates from their imagination the perfect WTBA House for the ultimate billionaire's man cave. The sensational grand design covers with concrete signal the dramatic luxury of a single-story lair. However, the private areas are separated from the garage and put the living space on the house's edge. The design can intoxicate the owners that the staircase points them to the rooftop's swimming pool and the luxury lounge area. Besides the kitchen and the master bedroom located in the other way, the landlords can stroll to the infinity pool that goes along the landscape from their room.

WTBA House Aerial
WTBA House Entrance
WTBA House pool
WTBA House cliff
WTBA House bedroom
WTBA House kitchen
WTBA House living area
WTBA House yard
WTBA House aerial side
Photos Credit: 
Gabriel Orsini / Nada Studio
RAED MORE FROM NADA
As an Amazon Associate Infinity Masculine earn from qualifying purchases.
Infinity Masculine is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon.com

// LATEST STORIES

// EDITOR'S PICK

Empower Your Inbox.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Never miss an update!